Stichting haarwensen

Stichting haarwensen

 

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Stichting Haarwensen wil deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan de Stichting geschonken. Door te werken met echt Europees haar kunnen wij de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.

Door donaties van haar en financiële giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtige pruik. De Missen van Miss Beauty of the Netherlands hebben zich in 2016 gezamenlijk ingezet voor dit prachtige goede doel. Kimberley Xhofleer werd Miss Charity en overhandigde een cheque van maar liefst € 23.614 aan Stichting Haarwensen!

Kimberley Xhofleer - MMiss Charity 2016 voor Stichting Haarwensen