Mijn verhaal

Mijn verhaal

 

Lieve allemaal,

Mijn naam is Kimberley Xhofleer, 22 jaar en woon in het mooie Ysselsteyn (Limburg). Sinds juni 2016 mag ik mezelf Miss Beauty of Limburg 2016 noemen en vanaf september 2016 zelfs Miss Beauty of the Netherlands 2016!

In december zal ik afreizen naar Maleisië om daar Nederland te vertegenwoordigen bij de Miss Tourism International. So excited!!

Wat meer over mezelf:

In het dagelijks leven ben ik een echt bezig bijtje. Ik ben iemand die altijd van links naar rechts gaat en altijd alles leuk vindt om te doen. Ik ben dan ook iemand die erg positief in het leven staat en daar ben ik erg trots op.

Onlangs ben ik afgestudeerd aan de Avans Hogeschool in Den Bosch als Social Worker. Daarnaast is dansen mijn grootste hobby. Ik ben begonnen met dansen toen ik 5 jaar oud was en sinds die tijd dans ik dit ook in wedstrijdverband. In 5 jaar tijd mocht ik mijzelf 5 keer Europees Kampioen noemen met mijn solo en mijn dansgroep. Dit is iets wat mij mijn hele leven bijblijft.

Daarnaast doe ik sinds kort ook aan kickboksen en hardlopen wat ik ook heerlijk vind om te doen. Ik vind het super fijn om door middel van boksen mijn hoofd even leeg te maken. Ik voel me daarna weer erg “down to earth” wat erg belangrijk is als je een hectisch leven leidt zoals ik.

Ik wil jullie veel leesplezier wensen,

Kimberley